Copyrights '2021 DONBUD

Donbud Opatówek

ul. Helleny 20,

62-860 Opatówek

Materiały budowlane

tel. 603 619 061

Salon płytek                   

tel. 509 508 221

email:donbud.plytki@vp.pl    godz. otwarcia :                       

pn-pt :  7.00-18.00,                   

sob : 7.00-14.00                    

Kontakt :

Imię i nazwisko
Twój e-mail:
Treść wiadomości:
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Donbud Ostrów Wlkp.

ul.Kaliska 79, 

63-400 Ostrów Wielkopolski

tel. 508 508 822

email:ostrow@donbud.pl

godz. otwarcia :

pn-pt : 9.00-17.00,

sob : 8.00-14.00 

+48 509 508 221

donbud@vp.pl

NIP 6181109375,

Regon 250994001

Polityka prywatności DONBUD BIS

Polityki prywatności Polityka prywatności serwisu www.donbud.com.pl

1. Informacje ogólne Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług formularzy kontaktowych, cookies poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Piotr Marciniak DONBUD BIS z siedzibą w Opatówku, ul. Helleny 20, 62860 Opatówek  tel. +48 603 619 061,   NIP: 6181109375 REGON: 250994001

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

      a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

      b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.donbud.com.pl.  Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.